Pre Slovákov je Kaufland najdôveryhodnejším predajcom potravín

Bratislava, 01.12.2023

V projekte Dôveryhodné značky získal obchodný reťazec ocenenie už tretí raz v kategórii Predajca potravín, no ocenenie si siedmykrát odniesol aj v kategórii Privátne značky, so svojím produktovým radom K- Classic.

V projekte Dôveryhodné značky získal obchodný reťazec ocenenie už tretí raz v kategórii Predajca potravín, no ocenenie si siedmykrát odniesol aj v kategórii Privátne značky, so svojím produktovým radom K- Classic.

O dvoch  víťazstvách reťazca v marketingovom projekte Dôveryhodné značky, ktorý prebieha formou online prieskumu od nezávislej agentúry NielsenIQ, rozhodlo 2 000 respondentov v hlasovaní počas septembra a októbra 2023. Reprezentatívna vzorka slovenských spotrebiteľov udelila Kauflandu v silnej konkurencii obchodníkov ocenenie Najdôveryhodnejší predajca potravín a privátna značka K- Classic triumfovala už siedmykrát.

"Dôvera zákazníkov je pre značku veľmi dôležitá, buduje sa dlhodobo, o to viac sa tešíme, že ju vyjadrili práve Kauflandu a nášmu produktovému radu K- Classic. Tieto ocenenia sú pre nás potvrdením, že v našich predajniach slovenskí spotrebitelia  radi nakupujú a zároveň  sa tu môžu spoľahnúť na široký výber čerstvých a kvalitných potravín za výhodné ceny,“ vysvetľuje Lucia Vargová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland Slovenská republika v.o.s.

Vlajková značka reťazca K- Classic prináša viac ako tisícku obľúbených produktov od potravín až po sortiment drogérie, a opätovné, už siedme prvenstvo v kategórii Privátne značky dokazuje, že jej výrobky pozitívne vníma aj slovenská verejnosť. "Prejavená dôvera je pre nás zároveň veľkým záväzkom, aby sme každému, kto naše predajne navštívi, aj naďalej ponúkali  najvyššiu kvalitu predávaných produktov a poskytli tie najlepšie služby. Lebo všetko, čo v Kauflande robíme, robíme pre zákazníkov a pre to, aby z nákupov odchádzali spokojní a opäť sa k nám vracali,“ dodáva hovorkyňa obchodného reťazca, ktorý má na Slovensku sieť 79  predajní.