Kaufland prináša zákazníkom kartu s množstvom atraktívnych výhod

Bratislava, 04. 02. 2021

Vernostnú kartu, vďaka ktorej možno ešte viac ušetriť pri nákupoch, aktuálne prináša svojim zákazníkom obchodný reťazec Kaufland. Bude k dispozícii v digitálnej aj fyzickej podobe a obe karty možno navzájom prepojiť.

K jednoduchému nákupu či najlepšej čerstvosti a nízkej cene produktov pridáva obchodný reťazec ďalšie plus pre svojich zákazníkov – Kaufland Card. Vernostná karta ponúka mnohé benefity, ktoré spríjemnia nákup a usporia peniaze - špeciálne zľavy určené pre členov programu, zľavové kupóny a ďalšie zaujímavé benefity. Súčasťou programu sú tiež súťaže a zbieranie bodov – za každé 1 euro nákupu získa užívateľ karty 1 vernostný bod. Body si môže premeniť na kupóny, vernostné produkty a špeciálne akcie. Produkty z programu kupujúci v predajni ľahko spozná vďaka označeniu na špeciálnej bledomodrej etikete s logom Kaufland Card a ešte výhodnejšej cene.

Zákazník si aplikáciu môže stiahnuť už dnes, no výhody oboch kariet bude možné naplno využívať od 11. februára 2021 - od tohto termínu budú k dispozícii aj fyzické karty v každej predajni.

Digitálnu kartu možno získať jednoduchým stiahnutím aplikácie s názvom "Kaufland Ponuka a viac“ a fyzickú kartu si zákazník môže vziať v predajni. Pre aktivovanie oboch kariet je potrebná registrácia. Digitálna karta sa registruje priamo v aplikácii a fyzickú kartu si možno zaregistrovať v predajni pomocou zákazníckeho terminálu/tabletu. Prípadne si ju majiteľ zaregistruje a aktivuje doma pomocou webového registračného formulára na stránke moj.kaufland.sk .

"Veríme, že Kaufland Card s množstvom atraktívnych výhod, vďaka ktorým možno pri nákupoch ešte viac ušetriť, naši zákazníci privítajú,“ hovorí Lucia Vargová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland. „Aby sme zavedenie karty čo najviac uľahčili, v počiatočnej fáze budú zákazníkom pri jej registrácii pomáhať v každej z našich 70 predajní asistenti.“

Viac info nájdete na: kaufland.sk/kauflandcard