Stiahnutie tovaru z predaja K-Classic Čerstvé mlieko PET 1,5 % 1 l, K-Classic Čerstvé mlieko PET 3,5 % 1 l

Bratislava, 20. 10. 2021

Z dôvodu ochrany spotrebiteľa spoločnosť Kaufland preventívne sťahuje z predaja nasledovný produkt:

K-Classic Čerstvé mlieko PET 1,5% 1 l,  EAN: 4300175757546

K-Classic Čerstvé mlieko PET 3,5 % 1 l,  EAN: 4300175757577

Všetky vyššie uvedené výrobky s dátumom spotreby: 26.10.2021, 27.10.2021, 28.10.2021, 29.10.2021, 30.10.2021

Dodávateľ OLMA, a.s. z preventívnych dôvodov sťahuje čerstvé mlieko (viď vyššie) balené do 1l PET fliaš. Výrobca pri vlastných kontrolách zistil mikrobiálnu kontamináciu. Kontaminácia nie je plošná, mlieko má netypickú chuť a vôňu a môže sa i pri skladovaní v správnych podmienkach kaziť.  U citlivých jedincov by kontaminované mlieko mohlo spôsobiť zažívacie ťažkosti, proto ho neodporúčame konzumovať.

Výrobky môžu zákazníci vrátiť v mieste predaja, kúpna cena im bude vrátená, a to aj bez predloženia pokladničného dokladu.

Mlieko môžete tiež reklamovať priamo v spoločnosti OLMA, a.s. - na emailovej adrese reklamace@olma.cz. Pri reklamácii v spoločnosti OLMA, a.s. nie je potrebné predkladať pokladničný doklad, pripojte prosím iba foto, na ktorom bude vidieť dátum spotreby (uvedený na hrdle fľaše), počet kusov a číslo účtu, na ktorý vám budú zaslané peniaze

Pre otázky zákazníkov sme k dispozícii na bezplatnom telefónnom čísle 0800 15 28 35 (pondelok - piatok medzi 8:00 a 20:00 hodinou, sobota medzi 8:00 a 17:00 hodinou ) alebo na emailovej adrese: info@kaufland.sk

Zákazníkom sa za nepríjemnosti ospravedlňujeme.