Kaufland je partnerom druhej série programu S úsmevom po Slovensku

Bratislava, 10. 09. 2020

Spoločnosť Kaufland dlhodobo kladie dôraz na podporu slovenských dodávateľov a široké zastúpenie ich produktov vo svojom sortimente. Teraz sa stala partnerom televízneho programu S úsmevom po Slovensku, ktorý predstaví atraktívne slovenské regióny s turistickým a gastronomickým zázemím.

Obchodný reťazec vidí v takomto partnerstve hlbší zmysel. "Tento rok Slovensko aj celý svet stoja pred náročnými výzvami. Obzvlášť teraz je pre nás dôležité nepoľaviť a naďalej intenzívne podporovať domácich dodávateľov – a prostredníctvom nich aj celú ekonomiku. Práve preto sme sa rozhodli podporiť aj projekt, vďaka ktorému môžu diváci objavovať zákutia Slovenska. Prostredníctvom našich lokálnych dodávateľov, ktorých produkty ponúkame v obchodných domoch, môžu zase diváci spoznať aj rozmanité chute našej krajiny,“ vysvetľuje Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland Slovensko.

Okrem projektu na podporu lokálnych dodávateľov sa obchodný reťazec môže popýšiť aj mimoriadne úspešným produktovým radom Z lásky k tradícii, ktorý je pripravený podľa osvedčených receptúr zo slovenských surovín.

Prvú epizódu relácie odvysiela RTVS na Jednotke v piatok 11. septembra. Divákov bude na cestách po Slovensku opäť sprevádzať pätica hlavných protagonistov: Marián Čekovský, Juraj Šoko Tabaček, Dominika Kavaschová, Jana Kovalčíková a Boris Valábik.