Kuniboo a Hip & hopps - nové privátne značky Kauflandu

Bratislava, 24. 07. 2018

Pri výbere dojčenského a detského oblečenia je pre každého z nás dôležitá hlavne jeho kvalita a bezpečnosť, ako aj výhodná cena. Preto spoločnosť Kaufland prináša na trh dve nové privátne značky – Kuniboo pre tých najmenších a Hipp & Hopps pre školopovinné deti. Každé dieťa potrebuje k svojim šibalstvám a dobrodružstvám kvalitné, pevné oblečenie, ktoré je nielen moderné, ale aj praktické a odolné. Všetky tieto atribúty nové značky spĺňajú, a navyše sú certifikované certifikátom OEKOTEX Standard 100. A čo je najdôležitejšie - všetky použité prírodné vlákna sú vyrobené z bio-bavlny označenej certifikátom GOTS.

"Kuniboo a Hip & Hopps sú spojením štýlového dizajnu, výhodnej ceny a dôkladne spracovaných materiálov špičkovej kvality, ktoré spĺňajú tie najvyššie kvalitatívne parametre. Celú produkciu kontrolujú naši manažéri kvality, ako aj nezávislé kontrolné inštitúty,“ povedala pri príležitosti uvedenia nových značiek Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland. Detské odevy sú balené tak, aby si zákazníci mohli aj sami skontrolovať kvalitu ponúkaného tovaru a použitých materiálov. Kaufland ako zodpovedná firma venuje pozornosť aj baleniu nových privátnych značiek. Používané papierové a kartónové obaly majú certifikát Forest Stewardship Council (FSC), ktorý deklaruje zodpovedné zaobchádzanie so svetovými zásobami dreva, od používania plastov Kaufland v rámci svojej dlhodobejšej stratégie upúšťa.

Naše ratolesti potrebujú od prvých krôčikov to najkvalitnejšie oblečenie, ktoré je pohodlné a súčasne je hebké pre ich pokožku - a to všetko prináša nová privátna značka Kuniboo. Maskotom tejto značky je malý medvedík čistotný, ktorý so svojimi kamarátmi ako sova alebo bobor, dodáva celej kolekcii hravosť. Textilné výrobky z tohto radu sa vyznačujú prvotriednou kvalitou, trendovým dizajnom a výhodnou cenou. Oblečenie je vyrábané bez použitia škodlivín, hebké a jemné k detskej pokožke a šetrné k životnému prostrediu.

Kaufland však myslí aj na väčšie školopovinné deti, ktoré majú častokrát vlastný názor na výber oblečenia. "Keďže škola je pre všetky deti veľkým krokom, rozhodli sme sa pre ne vyvinúť kolekciu oblečenia, ktoré ich bude sprevádzať týmto jedinečným obdobím“, dodala L. Langová. Produkty značky Hip & Hopps sa vyznačujú nielen štýlovým dizajnom, ale aj svojou odolnosťou a vysokou kvalitou za výhodné ceny, čo sú dôležité faktory pri výbere oblečenia pre aktívne deti od 6 do 10 rokov.

Viac informácií o značke nájdete na stránke: https://www.kaufland.sk/.