Privátne značky spoločnosti Kaufland bodujú u spotrebiteľov

Bratislava, 20. 06. 2018

Najlepšou novinkou roku 2018 v kategórii Kúpeľňová kozmetika je podľa slovenských spotrebiteľov sprchovací gél pre mužov z novej privátnej značky Bevola spoločnosti Kaufland. V kategórii Sušené ovocie a suché plody sa zasa stali Voľbou spotrebiteľa 2018 K-Classic sušené slivky.

Ide už o 7. ročník marketingového programu, ktorý monitoruje, oceňuje a podporuje nové a inovované výrobky na slovenskom trhu rýchloobrátkového tovaru. O tom, ktoré z nich sa stanú Voľbou spotrebiteľa 2018 rozhoduje 2 000 spotrebiteľov, pričom vyberajú z nominovaných výrobkov  v rámci príslušných kategórií.

„Veľmi sa tešíme, že naše privátne značky opätovne potvrdili, že patria svojou kvalitou medzi to najlepšie, čo na trhu máme Ich obľúbenosť u spotrebiteľov stále narastá, čoho potvrdením je aj ocenenie Voľba spotrebiteľa 2018. Snažíme sa o to, aby boli skutočne tou najlepšou voľbou,“ uviedla na margo umiestnenia v tomto ročníku Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.