Kaufland ukončil modernizáciu svojej predajne v Nitre

Bratislava, 14. 06. 2018

Spoločnosť Kaufland sa rozhodla pre rekonštrukciu ďalšej zo svojich predajní. Tentokrát modernizovala prevádzku v Nitre na ulici Hviezdoslavova trieda. Už od 14.6. sa tak obyvatelia mesta môžu tešiť na vynovený dizajn predajne, nové zariadenie, lepšiu prehľadnosť pri nákupe, ale aj jeho urýchlenie.

Za rok 2017 spoločnosť postupne  prerobila do nového dizajnu  viac ako jednu tretinu existujúcich predajní na Slovensku, v roku 2018 stihla zrekonštruovať ďalšie dve. Aktuálne ukončila aj svoju modernizáciu v Nitre. Na aké zmeny sa môžu zákazníci tešiť?

Medzi tie najviditeľnejšie  patrí odstránenie stredovej regálovej steny či rozšírenie uličiek  Vďaka tomu sa stala predajná plocha prehľadnejšia, otvorenejšia a zákazník sa dokáže pohybovať naprieč celou predajňou. V novom, tzv. „otvorenom koncepte“ sa už aj obyvatelia mesta Nitra hneď po vstupe do predajne ocitnú v oddelení ovocia a zeleniny. Oddelenie pekárne, ktoré tiež dostalo nový dizajn, je umiestnené hneď za ovocím a zeleninou. Vďaka tomu sa môže každý nielen vizuálne, ale aj vôňou uistiť, že ponúkaný tovar je naozaj čerstvý. Jednotlivé oddelenia sú pre lepšiu orientáciu po novom označené farebne a s viditeľnými 3D nápismi.

Celkové rozmiestnenie sortimentu zohľadňuje požiadavky samotných zákazníkov. Mrazený tovar je umiestnený pri pokladniach, rovnako ako vynovený informačný pult, čo prináša zákazníkom aj praktický rozmer a nechýba ani  regál ponúkajúci rýchle občerstvenie. V predajni sú dostupné aj samoobslužné pokladne a malé nákupné košíky.  Samozrejmosťou sú aj doplnkové služby. Po nákupe si tak môže zákazník oddýchnuť napríklad pri káve v presklenej kaviarni.  „Hlavnou myšlienkou tejto modernizácie je skvalitnenie nákupu pre našich zákazníkov, zvýšenie jeho praktickosti a ešte väčší nákupný priestor, ktorý umožňuje voľnejší pohyb a celkové usporiadanie sortimentu tak, aby sa zlepšila orientácia v predajni.“ uvádza Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland.

V rámci znovuotvorenia predajne sa dňa 14.6. môžu zákazníci tešiť aj na bohatý sprievodný program. Spoločnosť Kaufland si pre nich pripravila súťaž o hodnotné výhry ako chladničky, televízory, mobily, kávovary či poukážky na nákup. Nudiť sa však nebudú ani tí najmenší. Okrem toho, že sa môžu zabávať s maskotmi či Bojkom a Zmrzlinkou na minidiskotéke, budú si môcť vyskúšať aj maľovanie na tričká.

Zákazníkom je k dispozícii predajná plocha o rozlohe 3 463 m2. Areál predajne sa rozprestiera na pozemku s celkovou rozlohou 6 208 m2, zastavaná plocha z toho predstavuje 5 463 m2.