Ten najčerstvejší refresh na Pohode zažiješ s Kauflandom

Bratislava, 06. 06. 2018

Viete, kde nájdete oázu čerstvosti a osvieženia? Útočisko, keď sa chcete refreshnúť, aby ste mali dosť síl užívať si tohtoročný festival Pohoda? Predsa v ovocnom sade od Kauflandu! Spoločnosť Kaufland ho tento rok po prvýkrát prináša na najväčší rodinný hudobný festival na Slovensku, ktorý sa bude konať od 5. do 7. júla 2018 v Trenčíne

V oddychovej zóne Kauflandu nájdete okrem explózie vitamínov v podobe čerstvého ovocia počas tzv. „sviežej hodinky“ aj príjemný oddych v tieni, či športové zážitky pre všetkých aktívnych. Počas „sviežej hodinky“ sa budete môcť občerstviť a sami si „obrať“ ovocie. V tomto čase budú k dispozícii aj vodné rozprašovače, ktoré vás  príjemne ochladia.

Svoje sily a šikovnosť si môžete zmerať počas "turnajovej hodinky“ v stolnom hokeji a petangue, každý deň festivalu vo vyhradenom čase o 11.00 a o 16.00 hod. Vyhrať môžete nákupné poukážky od spoločnosti Kaufland.

Tí, ktorí dávajú prednosť len ležérnemu oddychu, môžu načerpať sily v tieni stromov, voľne pohodení na tulivakoch, či v hojdacích sieťach. Celkovú atmosféru v dopoludňajších hodinách dotvorí príjemný štebot vtákov a tak sa budete cítiť ako v naozajstnom sade.

„Veríme, že sa nám podarí vytvoriť na festivale miesto, kde budú môcť všetci návštevníci nazbierať energiu po náročnej noci a vychutnať si s nami to najčerstvejšie ovocie a skutočnú pohodu, ktorú každodenne prinášame aj svojim zákazníkom,“ je presvedčená Lucia Langová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland. Ako dodala, Kauflandu záleží na životnom prostredí a dlhodobo sa k nemu správa šetrne, preto bude mať celá oddychová zóna eko-koncept a bude vybudovaná z recyklovaných a čisto prírodných materiálov.

Počas celého trvania festivalu bude zároveň prebiehať súťaž o  špeciálne ceny. Stačí, ak si návštevníci odfotia akúkoľvek vtipnú fotku v ovocnom sade Kauflandu a zverejnia ju na Facebooku označenú hashtagom #pohodaskauflandom.