Spoločnosť Kaufland sa bude pýtať zákazníkov na ich názor

Bratislava, 02. 05. 2018

Od 1. mája 2018 majú všetci zákazníci spoločnosti Kaufland možnosť vyjadriť svoj názor prostredníctvom on-line dotazníka. Firma tak zlepšuje možnosti spätnej väzby na svoje služby. Jednoduchý formulár bude obsahovať napríklad otázky o spokojnosti zákazníkov s ponukou či nakupovaním v jednotlivých oddeleniach, a priestor na vyjadrenie ich názoru. Vyplnenie on-line ankety je anonymné a trvá cca 5 minút.

Doteraz bola spokojnosť zákazníkov meraná cez externých dodávateľov. Po novom budú môcť zákazníci hodnotiť Kaufland jednoducho a rýchlo pomocou on-line formulára. "K tomuto kroku sme pristúpili, aby sme získali ešte väčší počet respondentov a zároveň čo najviac ohlasov. Našim zákazníkom nechceme len vyhovieť, chceme sa nechať inšpirovať aj ich inovatívnymi myšlienkami, ktoré môžu náš servis zákazníkom a celkovú kultúru nakupovania posunúť na ešte vyššiu úroveň. Pretože vieme, že naozaj spokojní zákazníci sú kľúčom k úspechu,“ informuje hovorkyňa spoločnosti Lucia Langová. Ako dodala, zákazníci budú mať priestor hodnotiť konkrétnu prevádzku, ktorú si vyberú zo zoznamu všetkých 65 predajní. "Veríme, že zákazníci budú motivovaní podeliť sa s nami o svoje postrehy. Spolu tak budeme môcť ešte viac zlepšiť poskytované služby,“ dodala Langová.

Zároveň, každý, kto sa zapojí do on-line ankety, môže súťažiť a mesačne bude vyžrebovaných až 50 výhercov, ktorí získajú nákupné poukážky Kaufland v hodnote 20 eur. Súťaž bude prebiehať od 1.5.2018 do 30.4.2019. Viac informácií o pravidlách nájdete na stránke www.kaufland.feedback.sk.