Predajňa Kauflandu v Starej Ľubovni je vynovená

Bratislava, 25. 09. 2017

Spoločnosť Kaufland pristúpila k inovovaniu ďalšej z jej predajní. Už aj obyvatelia mesta Stará Ľubovňa môžu nakupovať v prevádzke, ktorá im vďaka viacerým komplexným zmenám poskytne nielen zvýšenie celkového komfortu, ale aj kultúry predaja pri každodennom nákupe. Vďaka viacerým pozitívnym zmenám sa tak stáva samozrejmosťou nielen voľnejší pohyb v predajni, ale aj urýchlenie samotného nákupu. Čoho konkrétne sa inovácie dotkli?

Spoločnosť Kaufland kladie veľký dôraz nielen na ponuku vždy čerstvého a kvalitného sortimentu, ale aj na pozitívne emócie a pohodu pri nákupe. A presne to je pre ňu jedným z hlavných hnacích motorov v otázke inovácie štandardu aj v prípade predajne v Starej Ľubovni. „Pre našich zákazníkov sa neustále snažíme vylepšovať služby, ktoré ponúkame, vrátane zvýšenia celkovej kultúry predaja a komfortu nakupovania. Aj to je dôvod, prečo sme napríklad zriadili oddelenie s tovarom na malý rýchly nákup, či zvýšili voľnosť pohybu po prevádzke aplikovaním nového, prehľadného konceptu regálov a usporiadania sortimentu,“ uviedol Martin Gärtner, vedúci oblasti marketingu spoločnosti Kaufland Slovenská republika v.o.s.

Pohodlnosť a rýchlosť nákupu podporuje už samotný vchod do predajne, keďže zákazník sa hneď po príchode ocitne v oddelení ovocia a zeleniny. Pekáreň, ktorá je súčasťou každodenných nákupov, sa nachádza hneď za ním. Mrazený tovar bude odteraz umiestnený priamo pri pokladniach, aby tovar vydržal dlhšie zmrazený, kým si ho zákazník odnesie po zaplatení domov. Rýchlosti nákupu každého zákazníka pomôže aj odstránenie stredovej regálovej steny, vďaka ktorej sa bude môcť jednoducho pohybovať krížom cez celú predajňu, ale aj medzi jej jednotlivými oddeleniami. Tie sú po novom farebne odlíšené a doplnené viditeľnými nápismi. Nákup tak bude jednoduchší, intuitívnejší a pre každého doslova otázkou minúty.

Súčasťou zmien sa stal nový dizajn informačného pultu. Ten je umiestnený hneď medzi pokladňami, ktorých súčasťou sú po novom aj tie samoobslužné. A ak vám doma chýba len nejaká maličkosť, nemusíte pred sebou tlačiť veľký košík. Súčasťou prerobenej predajne sú totižto aj malé nákupné košíky.

Zákazníkom je k dispozícii predajná plocha o rozlohe približne 2 940 m2. Areál predajne sa rozprestiera na pozemku s celkovou rozlohou 15 930 m2, zastavaná plocha z toho predstavuje zhruba 4 620 m2.