Ísť do obchodu na bicykli sa tento mesiac naozaj oplatí. Chcete vedieť prečo?

Bratislava, 07.09.2017

Nákupy patria u mnohých ľudí, možno aj u vás, takmer ku každodenným činnostiam. Chodíte aj vy do obchodu výhradne autom? Verte, že sa to dá aj inak: ekologickejšie, modernejšie a lacnejšie. Prekročte svoju komfortnú zónu, zájdite do obchodu na bicykli a vyhrajte jednu zo zaujímavých a hodnotných cien, ktoré vás zaručene potešia. Od 7. septembra sa oplatí zájsť na bicykli aj do Kauflandu.

Aj tohtoročný september bude priať ľuďom, ktorí si na nákupy radi zájdu na bicykli a šetria tak životné prostredie. Vyhlasovateľom tohtoročnej kampane je národný cyklokoordinátor Peter Klučka, garanciu nad kampaňou prebral minister dopravy a výstavby Arpád Érsek. Cieľom piateho ročníka kampane "Na bicykli do obchodu“ je zvýšiť počet ľudí, ktorí chodia nakupovať ekologicky, ale aj motivovať predajcov k tomu, aby takýmto zákazníkom umožnili plnohodnotný nákup práve takýmto dopravným prostriedkom.

Do kampane sa ako jediný z väčších obchodných reťazcov zapojil Kaufland. A aj to je znakom toho, že táto spoločnosť o ochrane životného prostredia nielen rozpráva, ale aj koná a zodpovedné aktivity pravidelne zahŕňa do svojich podnikateľských činností. Cez ekologické modernizácie predajní, používanie energeticky nenáročnej techniky, šetrné logistické procesy, znižovanie produkcie odpadov, až po samotnú kampaň s názvom „Na bicykli do obchodu s Kauflandom“. A čo je na tom najlepšie? No predsa nákup, ktorý je viac ekologický, ekonomický a zdraviu prospešný viac ako jazda autom. Okrem toho sa vyhnete nechceným zápcham, nakúpite všetko na jednom mieste a navyše máte šancu vyhrať hneď niekoľko skvelých cien. Kladiete si otázku, ako sa zapojiť do súťaže? Trvať bude  od 7. septembra a pre zapojenie stačí jedna fotografia, ktorá bude akýmsi dôkazom vášho nakupovania na bicykli. V hre s Kauflandom je nielen moderný e-bike, ale aj ďalšie bicykle a hodnotné ceny. Pravidlá súťaže "Na bicykli do obchodu s Kauflandom“, registráciu, ale aj všetko ostatné o kampani nájdete na www.kaufland.sk/nabicyklidoobchodu

Odbicyklujte si to do Kauflandu a spravte niečo pre seba aj pre spoločnosť. Okrem toho, nákupom produktov privátnej značky K-Classic, ktoré nájdete exkluzívne v Kauflande, prispejete na nové vozidlá pre terénne sociálne služby Slovenského Červeného kríža a pomôžete tak v tomto čase nielen životnému prostrediu, ale aj ľuďom v núdzi.