Kaufland získal ocenenie Slovak Superbrands už tretí rok po sebe

Bratislava, 08. 03. 2017

Slovenskí spotrebitelia a komisia expertov Brand Council programu Slovak Superbrands udelila spoločnosti Kaufland cenu Slovak Superbrands Award 2017. Toto ocenenie získala spoločnosť už tretí rok po sebe, čo len potvrdzuje, že predstavuje absolútnu špičku medzi konkurenciou.

Ocenené spoločnosti patria do skupiny elitných značiek, ktoré predstavujú vzor úspešného rozvoja a neustáleho zvyšovania hodnoty značky a v neposlednom rade tak vďaka nemu zjednodušujú nákupné rozhodovanie zákazníkov.

„Veríme, že titul Superbrands, ktorý sme získali už po tretíkrát, je len podčiarknutím nášho úsilia o neustáleho prinášania tej najvyššej kvality, ktorú ocenia naši zákazníci. Značka Kaufland je na Slovensku úspešná a jej neustály rozvoj vnímajú pozitívne nielen zákazníci, ale aj odborná verejnosť,“ povedal Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland Slovenská republika.

O udelení Superbrands Award rozhoduje expertná skupina Brand Council na základe verejného prieskumu, zrealizovaného renomovanou agentúrou GfK. Členmi Brand Council-u sú najuznávanejší slovenskí odborníci z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy.