Kaufland bol vyhlásený za Najzamestnávateľa roka v kategórii obchod a služby

Bratislava, 07. 02. 2017

V 5. ročníku ankety Najzamestnávateľ o tom hlasovalo viac ako sedemnásť tisíc Slovákov, ktorí si vyberali spomedzi 133 prihlásených spoločností. Kaufland získal najvyššie ocenenie v kategórii obchod a služby. Pri výbere víťazov rozhodovali najmä faktory ako silná značka, dobré meno, či kvalitné služby a produkty.

„Ocenenie patrí aj všetkým našim zamestnancom. Sme veľmi hrdí na to, že máme takých talentovaných, šikovných a lojálnych zamestnancov, ktorí svojim prístupom vytvárajú dobrý obraz o našej spoločnosti a napĺňajú naše hodnoty. Férový prístup, tímová kultúra a vytváranie čo najlepších pracovných podmienok sú základom nášho úspechu. Veríme, že toto ocenenie je pozitívnym príkladom toho, že nás široká verejnosť vníma ako spoločnosť, ktorá má zamestnancom čo ponúknuť,“ uviedla Karin Marková, vedúca oblasti ľudských zdrojov spoločnosti Kaufland Slovenská republika v.o.s.

Najzamestnávateľ je prestížna anketa, ktorej  cieľom je ukázať, ako sú jednotlivé firmy na Slovensku vnímané z pohľadu  verejnosti. Výsledkom je rebríček tých naj, ktorý môže pomôcť v lepšej orientácii budúcim uchádzačom o zamestnanie v danom sektore, respektíve u daného zamestnávateľa. Získa tak okrem iného prehľad o tom, ktoré firmy ponúkajú dobré platové ohodnotenie a benefity, či kde môže rátať s dlhodobou tradíciou firmy a celkovou pracovnou istotou.